Om hvor langt det er til Ullern, blir bok!

Diktsamlingen kommer på Tiden norsk forlag i januar 2014.

Det er en surrealistisk vidunderlig følelse å få den telefonen om at boka er antatt. Jeg har jo ikke skrevet dikt så lenge, aktivt i tre år, og supermålrettet de to siste. Det er dog en drøm som har vart mye lenger, og når jeg først begynte å skrive for alvor ble diktene så viktige, som om dagene og nettene fikk en egen ny puls. Ordene kommer alle steder, på bussen, i butikken, i selskap, i søvne, på møter, – de kommer og kommer. To sommerferier er brukt i sin helhet på å skrive, i tillegg til alle ettermiddager, kvelder, tidvis netter og alle helger. Men det å ha en gigantisk drøm og se den gå i oppfyllelse, det gjør strevet verdt, det gjør alle refusjonene, all tvilen, motløsheten når ingenting ville seg, til verdifulle steg på veien. Uten motbør hadde ikke gleden over å lykkes blitt så gigantisk.

Nå skjer alt fort. Ble antatt 4. oktober. 7. var jeg på møte i forlaget og i slutten av november skal boka i trykken. Det blir fint og rart. Slippe diktene ut av hendene mine, ikke endre på et eneste ord etterpå. Men frem til trykking er det mye som skal skje; siste revisjoner, forhandlinger om linjer og enkeltord, fotografering, omslag, kontrakt og evt puste litt snart.
Akkurat nå er alt spennende, nytt, uvirkelig, magisk, surrealistisk og bittelitt skummelt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..