fotografier til omslag og nett…

portrett2 portrett6portrett3 fotograf: Paal Audestad

Ikke lett å bli fotografert til sitt eget bokomslag. Når sant skal sies er det ikke en glad-bok jeg har skrevet, så jeg følte ikke for å brette ut hele den euforiske innsiden min i et smil der jeg sto og ble fotografert under Vaterlandsbrua på Grønland (betimelig plassering for en som leter etter Ullern). Ville ikke se emo ut heller. Så da ble det som dette. Men si meg en ting – skjeler jeg? Det har jeg aldri lagt merke til før. Velger å se det som sjeling, i stundens alvor av å få utgitt en stor bit av sjela si.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..