jeg leser

Opptak fra poesikonserten I alt, dette eine på Averøya i påsken i år, sammen med to av Kammerpoetane, Øyvind Rangøy og Simen Kjærsdalen. Disse diktene jeg leser her fins ikke lenger. Arbeidet med boka mi har omformet noen av dem til nye dikt, mens andre har blitt borte på veien. Jeg leste dem med hjertet utenpå. Fordi det er der de lå denne vakre stjerneklare kvelden ved havet. Bare én gang før hadde jeg lest diktene mine høyt for andre og jeg var dypt berørt av å oppleve at noen satt der og ville høre.

Poesifest Oslo 1.9.2012 – diktene mine og jeg foran publikum for aller første gang, på Poesifest i regi av Cappelen Damm, Flamme forlag og Litteraturklubben i Dagbladet
i Theaterkjelleren i Oslo.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..