brekke om

Har fått manuset fra ombrekking i dag, et av disse stegene på veien jeg ikke visste om. Ordene mine satt inn i format, valgt font og skriftstørrelse, med tittelark og alt som forvandler fra drøm til fysisk bok. Jeg har gåsehud selv på innsiden av kroppen, kjenner på at dette er større enn alt. Men her i sluttspurten gjelder det å holde hodet kaldt. Det er et mylder av detaljer å holde styr på og rette, og jeg er glad jeg er vant til å lese korrektur i jobbsammenheng, for det er mye smått som er lett å overse midt i den svimle gleden over at jeg snart skal stå med denne boka i hendene mine, stryke over, åpne, snuse på.

Image

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..