Kjærlighetens piskeslag: Anmeldelse i Bokmerker og omtale i Dagsavisen

«- Jeg kan ikke annet enn bøye meg i støvet for Cecilie Cottis Østreng. Det er sjelden jeg leser diktsamlinger hvor hvert eneste dikt griper meg, snakker til meg og får meg til å tenke bingo. Så er også tilfelle med denne, men majoriteten av de 70 sidene er virkelig gode, og Østreng formidler en betent kompleksitet i en språkdrakt som sitter som et skudd. At dette er hennes første diktsamling er nesten uforståelig. Det skulle ikke forundre meg om det kommer for en dag at hun har publisert haugevis med dikt under et gjennomtenkt pseudonym i utlandet. Det ville i alle fall forklart en hel del.» – Lena Ramberg, Bokmerker.org

Les hele anmeldelsen til Lena Ramberg her: http://bokmerker.org/?p=15227

Lena Ramberg går i sin litteraturblogg Bokmerker svært dypt inn i materien i boka mi. Det er på én og samme tid skummelt, underlig og fantastisk hyggelig å oppleve at noen utenfra har brukt så mye av sin tid og tankekraft på å lese, forstå og formidle fra det jeg har skrevet. Det er underlig å se noe jeg kjenner så godt innenfra, med andres øyne utenfra. Jeg kjenner på en dyp takknemlighet og ydmykhet i forhold til dette.

Dagsavisen i dag:

Image

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..