Skjøten mellom fryd og frykt

I begynnelsen av april var fire av Kammerpoetane på Averøy, på den praktfulle kulturgården Hansgarden, som Merete Bratsberg Aae driver sammen med familien sin på Kornstad. Øyvind Rangøy, Kjell Ivar Sandvik og jeg kom for å lese diktene våre, mens Simen Kjærsdalen spilte sin vakre, egenkomponerte musikk.

Merete skrev et blogginnlegg om sin lesing av boka mi, i dag. Skjøten mellom fryd og frykt har hun kalt innlegget. Mellom der et sted er jeg er med diktene mine, men frykten blir til fryd når noen vil lytte med åpent hjerte. Noen ganger er det lenger mellom mennesker enn det er til Ullern eller månen, andre ganger kommer noen ganske nær, med diktene som skjøt. Her fra Merete sin lesing av boka til Kjell Ivar Sandvik; Dype fall, snublende forstand. og her er hva hun skrev om arrangementet på bloggen sin dagen etterpå.

bilde (29)

 

1 tanke på “Skjøten mellom fryd og frykt

  1. Tilbaketråkk: Poesikonsert i Hansgarden Kornstad 5. april 2014 | Kammerpoetane

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..