Tidens katalog 2014

På onsdag presenterte forlaget høstlista si, i tillegg til katalogen over alle årets bøker. Fortsatt blir jeg svimmel av lykke og forundring og takknemlighet og uvirkelighet, ja, og ydmykhet over å få tilhøre her, at jeg står på en liste med bare fem navn, som her, under verdens vakreste overskrift. Nei, det slutter ikke å brenne i meg, hele denne opplevelsen, alt som er nytt og storslagent og litt skummelt, alle de fine menneskene jeg møter, og størst av alt; det å ha en gigantisk drøm, i årevis, en drøm så svær at den nesten ikke synes realiserbar – og så oppleve at den går i oppfyllelse. Behovet for å rope TAKK er påtrengende. Hver dag.

bilde (22)

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..