Ibsen-festivalen 2014

Vi i Kammerpoetane var så heldige å få gjeste Ibsenmuseet som en del av Ibsenfestivalen i går kveld. Det ble en stor og flott opplevelse for hver og en av oss å lese/spille eget arbeid i lys av Ibsens klassiske stykker og karakterer. Simen Kjærsdalen spilte egenkomponert musikk ut fra de ulike kvinneskikkkelsene i Peer Gynt, Kjell Ivar Sandvik urfremførte dikt opp mot En folkefiende, jeg leste poetiske variasjoner over Et dukkehjem, Hilde Susan Jægtnes hadde gjendiktet Lille Eyolf fra Rottejomfruens perspektiv og Øyvind Rangøy gikk i lyrisk dialog med Terje Vigen. Superstas med forhåndsomtale i Dagbladet også! Takk og takk til alle som kom og bidro til å gjøre det til en minnerik og dyrebar stund.

bilde (25)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..