Debutantfestivalen 2014

For første gang i historien ble Debutantfestivalen arrangert som en del av Oslo Bokfestival denne helgen, etter initiativ fra Tigerforlaget og Aschehoug. Lørdag kveld var jeg invitert til å delta på Debutantfestivalen sitt arrangement Revolverintervju på Kulturhuset, der 11 av årets nye stemmer ble intervjuet av Birger Emanuelsen og Selma Lønning Aarø om hvordan det er å debutere med en bok. Det var en ære å få være med og litt skummelt på forhånd var det også. Men jeg kan ikke la det skumle vinne over meg, for diktene brenner i meg hele tiden, og det er en sann fryd å få lov til å dele eller snakke om dem. Kanskje er det fint for kommende debutanter å få høre litt om hvordan andre har opplevd det også.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..