Bøker som startet på Diktkammeret

Dagbladets diktkammer er truet. Skolekammeret er allerede lagt ned og midlene til diktlærer Helge Torvund er kraftig redusert. Vi er mange som har skrevet til Dagbladet med bønn om fortsatt drift. Forfatter etter forfatter har debutert etter å ha tatt sine første litterære steg, og etterhvert funnet stemmen sin, på Diktkammeret. Jeg er en av dem
og jeg vet jeg aldri hadde greid å skrive en bok uten tiden og menneskene på Dk, jeg vet at livet mitt fikk en ny retning og mening med utgangspunkt der, så kjære Dagbladet; la Diktkammeret bestå! Og alle med lyst til poesi; skriv! Klikk på bildet og se hva som har kommet til bokhyllene etter skrivetid på Diktkammeret:

db1

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..