Je suis Charlie

Det å ha blyant i øyet. Jeg har alltid tenkt og sett, snakket og opplevd med blyant, men i dag grubler jeg på hvorfor størrelsen på frykten ofte er omvendt proporsjonal med det vi våger, det jeg våger. Hva jeg som kan, bør. Hvor drøyt det er å si Jeg er Charlie.

149834_1591811446549_3675064_n

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..