Så møter vi verden

Mingvasevann og jeg. Jeg setter utrolig pris på omtale av boka, og jeg gjør det helhjertet, for det er verdifullt å bli lest og få se sitt eget arbeid gjennom andres øyne. Bokbloggerne Beathe og Tine har lest og anmeldt boka mi på hver sin blogg. Begge syns at diktene er veldig vanskelige å forstå. Ok. Jeg kan ikke gjøre noe med det. Men dele det vil jeg. Rett skal være rett. Deler jeg ros må jeg dele ris også. Her er lenker til begge anmeldelsene:

BEATHES BOKHJERTE   og   TINE SIN BLOGG – litteratur, kultur og tur

46501c8cb349a6c0a4f7459945a1ec46

2 tanker på “Så møter vi verden

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..