Natta er den fine tida

Klokka er snart tre på natta, jeg hører suset fra byen som en fjern elv, men fuglene på Tonsenhagen synger ennå intenst. Dette er den fine tida, når jeg skriver og kjenner meg helt i balanse, våger å tro på ordene som kommer, flytter dem inn og ut av diktene med ro og presisjon. Alt som ellers kan kjennes umulig og vanskelig har ingen plass i natta, bare diktene og drømmene for dem. Det er dyrebare timer. Bok 3 tar form og jeg tror det blir svenneprøven, det kjennes sånn, men enn så lenge fins den bare her på nattverandaen som 83 sider av samme fremtidsdrøm. Sånn ser det ut når natta speiler seg i verandadøra:

IMG_1887

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..