Callgirl

Samtalene om natten. Noen ganger snakker han på toveispust om alt som brenner i ham, setter henne inn i en viktig utvikling på jobben eller politikken, spør henne til råds, sier hun er klok, eller ler så hun også rister, snakker henne varm og elsket for hvert gram. Andre ganger ringer han og høres ut som det virkelig ikke passer.

Holder du rundt meg nå, spør hun noen ganger etterpå, like før han sovner. Alltid, hvisker han da, tett, tett inntil meg. Hun grubler ikke lenger på hva noen av dem mener med det, hvor lite som skal til, heve og senke brystet millimetere ut og inn

bilde (20)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..