Første møte i DnF

Fredag var jeg på møte for nye medlemmer i forfatterforeningen. I går var det vanlig medlemsmøte og fest etterpå. Det er så underlig å være ønsket velkommen, få lov til å komme inn i en drøm som i 46 år var for uoppnåelig til at jeg turte drømme den. Er lett å føle seg litt liten da, ikke vite helt hvor man skal se eller hva man skal si. Å høre til, kjenne at man gjør det, tar tid og mange første samtaler, og andre og tredje, men jeg var der og jeg tenkte på hvor heldig jeg er, tok første steget inn, og det er jeg innmari takknemlig for. Det var begynnelsen og jeg overlevde med god margin. Så se nå bare opp alle kjempestore drømmer, Ciccen har ikke gitt seg!

IMG_6576

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..