OPS! – Oslo poesisentrum 5 år!

Det var OPS! sin femårsbursdag i Teaterkjellern på lørdag. Leselista var gigantisk og all ære til OPS! for den utrettelige innsatsen for å gi Oslo poesi. Jeg leste tre nye tekster og det var som alltid flott å få dele scene med Gine Cornelia Pedersen, Harald Frøysa, Gard, Roskva Koritzinsky, Bertrand Besigye, Maia Siverts, Martine Næss Johansen, Hilde Susan Jægtnes, Kjersti Bjørkmo, Adrian G Waldenstrøm, m mange mange flere, selvsagt under myndig ledelse av Anders Aabel. Jeg ble underlig nervøs i den første teksten min, men det gikk seg til. Tenkte det er rart i grunn, at selv den som bare har tre tynne ark og ikke er større enn en prikk i natta kan kjenne følelsen av å stå med hjertet sitt i hånda. Er ikke langt fra sannheten heller det da.

IMG_6758

Bildene: Anders Aabel, meg og Hilde Susan Jægtnes

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..