Jul på skriveverandaen

Et produktivt skriveår går mot slutten. Vinteren og våren brukte jeg til å skrive en ny diktsamling. Den lå lenge an til utgivelse i 2016, men krasjlanda hos ny redaktør da min faste redaktør gikk ut i pappaperm i juli. Siden august har diktmanuset ligget som en taus sorg i et handlenett under senga, har ikke orket verken å tenke- eller se på det. I stedet har jeg skrevet en roman. Den er det ingen fra forlaget som har sett ennå, så foreløpig lever den bare som en 254-siders drøm inni hodet og pc’n min. Selv om poesien ligger hjertet mitt aller nærmest har det vært vidunderlig deilig å skrive en historie helt ut i hele setninger, la tankene flyte litt uhemma uten å plassere vært bidige ord med pinsett. Uansett hvordan det går er det en god og tilfredsstillende følelse å ha greid å gjennomføre. Mitt motto er at kan jeg drømme det, så kan jeg gjøre det, og nå ligger historien klar! I går tok jeg den skrota diktsamlingen frem igjen fra under senga også, og i dag har jeg bestemt for å ikke gi den opp, men gi den en sjanse til. Om en ukes tid er det tross alt et nytt år og nye muligheter.Tusen takk til alle dere som gir meg inspirasjon og hyggelige kommentarer og rause hurrarop på veien, og riktig god jul! Det er noen dikt i romanen også, og her er ett av dem:

IMG_7304

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..