Lese fra bunnen og opp

Min kjære venn, poeten, komponisten og musikeren Simen Kjærsdalen har tatt Fløybanen til topps og lagt til opptakene av meg som leser dikt på Averøya i februar 2013, andre gang i hele mitt liv jeg sto på en scene, lenge før bok, og nesten forsteinet av frykt, med pust som var en millimeter dyp. Mye av det jeg leste ble aldri noe av selvsagt, men bare å være der gjorde drømmen virkelig for meg, og umulig å vende vekk fra. Det var så enormt stort, og så underlig nå at det egentlig er så kort tid siden, bare et steinkast unna alt det fine som har skjedd etterpå. Det er som et helt liv og bare et øyeblikk siden.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..