Fange seg selv

Noen ganger når jeg ikke får sove og trenger å avlede tankestrømmene, tar jeg bilder av meg selv med lukkede øyne, prøver å fange noe jeg ikke kan se i speilet, ikke vet om meg selv. Dette er et slik, men på underlig vis tenker jeg at jeg akkurat der og da greide fange meg selv, greide å feste noe nesten ingen andre ser, noe som ligger nær det jeg prøver si når jeg skriver dikt.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.