Knappepoesi og klimaopprop

Denne uka var jeg på knappekurs i den skjønne butikken Fru Kvist. Det var meningen at vi skulle tegne pene mønstre og sånn, men jeg driver jo alltid og surrer med mitt, så jeg tenkte det kan være en fin arena for poesi. De første forsøkene her ble rimelig skrubbete, men jeg tror jeg skal prøve å få dreis på stilen, for tenk så kult å ha et helt dikt nedover fronten på jakka!

Denne uka har jeg fått lov å bli med på kunstnernes klimaopprop for vern av Arktis også. Stolt og glad for det, for denne kloden vår trenger å ha oss alle med på laget sitt, og det haster! (lenke i bildet)

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..